Klinik info

shutterstock_244733677Klinikken er beliggende i Rødding Centeret, med gode parkeringsmuligheder. Klinikken er moderne indrettet med store lukkede behandlingsrum og træningssal. Klinikken er er handicapvenlig.

Konsultation og træning
For at få en tid skal du kontakte os ved at møde op eller ringe til klinikken hvor sekretæren eller en af fysioterapeuterne vil booke en tid til dig. Du kan også booke online via vores Online Booking.

Til første konsultation skal du medbringe en evt. henvisning fra lægen, operationsbeskrivelse og andre lægelige beskrivelser. Du bedes altid medbringe dit sygesikringsbevis og køre det igennem vores velkomstterminal.

Der gøres opmærksom på at fysioterapeuter og sekretærer har adgang til journaler, men er underlagt tavshedspligt.

Skal du til træning, beder vi dig om at have indesko på og ligeledes medbringe et svedehåndklæde.

Betaling
Klinik for Fysioterapi Rødding/Gram har overenskomst med sygesikringen.

Fysioterapi er en del af det Danske offentlige sundhedsvæsen. Der gives således tilskud til din behandling/genoptræning hvis du har en henvisning fra lægen.

Hvis du har en henvisning fra lægen yder “Sygeforsikringen danmark” tilskud til ALLE behandlinger og til træning.

Har du fra dit forsikringsselskab modtaget en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne i forbindelse med din skade, bedes du medbringe denne skrivelse, da vi således kan sende regningen direkte til forsikringsselskabet.

Vi tager mod Dankort og mobilepay.

Ved for sent afbud-efter-8:30 på behandlingsdagen må vi ifølge overenskomsten opkræve et gebyr på 292,60 kroner