Power LASER

POWER LASER

Power Laser er effektiv smertebehandling til nakke, lænderyg, knæ, skuldre m.m.
Stacks Image 375
Stacks Image 377
HURTIG OG EFFEKTIV – SMERTEBEHANDLING – UDEN BIVIRKNINGER
Laserterapi er en videnskabelig bevist behandlingsmetode, der har god effekt til smertebehandling og til hurtigere skadesheling.
Stacks Image 382
Stacks Image 385
Hvad er fordelene ved High Power Laser?
Laserterapi er blevet brugt i mange år til behandling af skader af fysioterapeuter, kiropraktorer, læger osv. Først inden for de sidste par år har man startet med at behandle med så høj en udgangseffekt som Chattanooga High Power Laser – helt op til 8 watt! Tidligere har der oftest været behandlet med 0,5 watt lasersystemer. Det giver i praksis bedre mulighed for at behandle skader/smerter, som sidder dybt samt over større områder som nakken, lænderyg, knæ osv. High Power Laser kan som smertebehandling ofte erstatte medicin, cortisoninjektioner (blokader) og kirurgi.

High Power Laser anvendes til at behandle blandt andet:
- Akutte skader såsom ledbåndsskader, fibersprængninger m.m.
– Nakkesmerter ved eksempelvis prolaps/protrusion, overbelastning m.m.
– Lændesmerter ved eksempelvis prolaps/protrusion, overbelastning m.m.
– Hovedpine Artrose/slidgigt knæ
– Skuldersmerter
– Muskel- og ledsmerter
– Slimsæksbetændelse

HURTIG OG EFFEKTIV – SMERTEBEHANDLING – UDEN BIVIRKNINGER
Hvordan foregår behandlingen?
Afhængig af flere faktorer såsom om din skade er opstået akut eller over længere tid, er kronisk og dens lokalitet behandles der med en hvis dosis af laserterapi (x antal joule). Behandlingen tager ca. 5-10 minutter. Oftest behandles der 2-3 gange per uge – men man vil typisk opleve smertelindring allerede efter første behandling. Man skal forvente 3-6 behandlinger for et mere vedvarende resultat.

Hvordan virker det?
Laserterapi starter en kaskade af faktorer, der tilsammen hjælper til smertelindring. Laserlyset trænger ind i cellerne, hvor energien overføres
og skaber en hurtigere heling. Dette reducerer inflammation, hævelse, muskelspasmer, stivhed og ultimativt medfører en reduktion i smerter og ubehag.

Gør det ondt?
Behandlingen gør ikke ondt, men der kan oftest mærkes en let varme under behandlingen. Bliver varmen for ubehagelig under behandlingen, skal du informere din behandler om dette. Det er ikke normalt med bivirkninger men hos enkelte, kan der opstå rødme på behandlingsområdet og en lettere ubehag bagefter.

Hvem og hvad bør ikke behandles med High Power Laser?
- Gravide
– Cancerpatienter
– Epilepsipatienter
– På infektioner
– Behandling på lysfølsomme områder såsom skjoldbruskkirtlen
– Nedsat koaguleringsevne
– Man skal være forsigtig på atoveringer
– Der skal behandles med mindre dosis på børn end på voksne